חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קובה למרק

משקל: 1 ק"ג

כמות: 23-25 יחידות

הכמות הקובעת הינה משקל האריזה

חומרים:

⅓ כוס שמן
1 בצל קצוץ
2 גבעולי סלרי
3 סלקים קלופים וחתוכים לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
2-3 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
½ 1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
60 מ"ל לימון סחוט
½ 2 ליטר מים.

הוראות הכנה:

– לחמם את השמן בסיר עמוק. לטגן את הבצל, הסלרי והסלק. להוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות. להוסיף את המים ולבחוש עד להגעה לרתיחה.

– להנמיך את האש, להוסיף את הלימון, התבלינים והקובות הקפואות לתוך המרק ולבשל כ 35 דקות נוספות ולהגיש.

הצעת הכנה נוספת: את הקובות ניתן לבשל בכל סוגי המרק. יש לבשל אותן כ – 35 דקות.

את רוב המוצרים שלנו ניתן למצוא בשוק הקמעונאי. חלק מהמוצרים משווקים רק לשוק המוסדי

הצעת הגשה