חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קובה ירושלמי

משקל: 1 ק"ג

כמות: 22-24 יחידות

הכמות הקובעת הינה משקל האריזה

חומרים:

⅓ כוס שמן
1 בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ 1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
3 קישואים קצוצים לטבעות
3 גזרים קצוצים לטבעות
½ 2 ליטר מים.

הוראות הכנה:

– לחמם את השמן בסיר עמוק. לטגן את הבצל ולהוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות. להוסיף את המים ולבחוש. להכניס את הגזרים ולהביא לרתיחה.
– להנמיך את האש ולהוסיף את הקישואים, התבלינים והקובות הקפואות לתוך המרק ולבשל כ 35 דקות נוספות ולהגיש.

הצעת הכנה נוספת: את הקובות ניתן לבשל בכל סוגי המרק. יש לבשל אותן כ – 35 דקות.

את רוב המוצרים שלנו ניתן למצוא בשוק הקמעונאי. חלק מהמוצרים משווקים רק לשוק המוסדי

הצעת הגשה