דף הבית » כל המוצרים » מתכונים » קובה ירושלמי
הכמות הקובעת הינה משקל האריזה
⅓ כוס שמן
1 בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ 1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
3 קישואים קצוצים לטבעות
3 גזרים קצוצים לטבעות
½ 2 ליטר מים.
– לחמם את השמן בסיר עמוק. לטגן את הבצל ולהוסיף לאט רסק עגבניות ולטגן קלות. להוסיף את המים ולבחוש. להכניס את הגזרים ולהביא לרתיחה.
– להנמיך את האש ולהוסיף את הקישואים, התבלינים והקובות הקפואות לתוך המרק ולבשל כ 35 דקות נוספות ולהגיש.
הצעת הכנה נוספת: את הקובות ניתן לבשל בכל סוגי המרק. יש לבשל אותן כ – 35 דקות.
הצעת הגשה