חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קובה חמו

משקל: 800 גרם

כמות: 4 יחידות

הכמות הקובעת הינה משקל האריזה

חומרים:

¼ כוס שמן
1 בצל קצוץ
½ כפית כורכום
½ 2 כפות מרק עוף
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 ליטר מים

הוראות הכנה:

לחמם את השמן בסיר רחב, לטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף את המים והתבלינים להביא לרתיחה. כשהמרק רותח, להוסיף את הקובה ולהנמיך את האש. לבשל כ 35 דקות.

מומלץ לפזר מעל הקובה, מעט פפריקה מתוקה בעת ההגשה.

את רוב המוצרים שלנו ניתן למצוא בשוק הקמעונאי. חלק מהמוצרים משווקים רק לשוק המוסדי

הצעת הגשה